Winkelwagen
Terug

Boerenkool stamppot met halloumi

Fase 3
Boerenkool stamppot met halloumi
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 4 personen
Bereiding
Schil en snijd de pastinaak in stukken en de halloumi in plakjes. Doe de pastinaak een pan met ruim water en kook in 20 minuten gaar. Stoom of kook de boerenkool in ruim water gaar in circa 10 minuten. Verhit de kokosolie in een pan en bak de halloumi aan beide zijden goudbruin en krokant. Stamp de pastinaak fijn met een stamper of gebruik de staafmixer en meng vervolgens met de boerenkool. Meng met de kokosmelk en breng op smaak met peper en zout. Serveer met de gebakken halloumi.
Ingrediënten
  • 400 g halloumi
  • 800 g pastinaak
  • 300 g boerenkool
  • 4 el kokosmelk
  • 1 el kokosolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
533 Kcal
Vet 31,3 g
Koolhydraten 27,3 g
Vezels 11,7 g
Eiwitten 29,8 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Boerenkool stamppot met halloumi
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.