Winkelwagen
Terug

Cobb salade met kip, avocado en ei

Fase 3
Cobb salade met kip, avocado en ei
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kook het ei tussen hard en zacht in. Verhit een halve eetlepel olijfolie in een pan en bak de kipfilet goudbruin en gaar. Breng op smaak met peper en zout. Laat een andere pan goed warm worden en bak hierin de bacon (zonder olie) bruin en knapperig. Laat even uitlekken op keukenpapier. Snijd de kipfilet en bacon vervolgens in stukjes. Halveer de cherrytomaatjes, snijd de avocado en de kaas in blokjes, de lente ui in ringetjes en het ei in partjes. Leg de sla in een diep bord en verdeel de kipfilet, bacon, ei, cherrytomaatjes, avocado en de kaas eroverheen. Besprenkel met de rest van de olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Ingrediënten
  • 50 g kipfilet
  • 1 ei
  • 25 g jonge kaas
  • 1 plakje bacon
  • 40 g gemengde sla
  • 200 g cherrytomaatjes
  • ½ avocado
  • 1 lente uitje
  • 1 el olijfolie
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
581 Kcal
Vet 43,9 g
Koolhydraten 11,2 g
Vezels 8,8 g
Eiwitten 30,7 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cobb salade met kip, avocado en ei
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.