Winkelwagen
Terug

Herfstachtige stoofschotel met pompoen, kipfilet en walnoten

Fase 2C
Herfstachtige stoofschotel met pompoen, kipfilet en walnoten
schedule50 min. bereiden
peopleVoor 4 personen
100%
Bereiding
Snijd de pompoen in stukjes. Breng de kip op smaak met peper en eventueel zout. Verhit de olijfolie in een braadpan, fruit de ui en bak de kip in circa 10 minuten goudbruin en gaar. Voeg de bouillon, pompoen, knoflook, walnoten en olijven toe en breng op smaak met peper en zout. Schep vervolgens om en zet de braadpan in de oven voor circa 40 minuten op 180 graden.
Ingrediënten
  • 500 g kipfilet in stukjes
  • 500 g pompoen, draden en zaden verwijderd
  • 2 rode uien, fijngesnipperd
  • 20 ongezouten walnoten, grof gehakt
  • 10 zwarte olijven, gehalveerd
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 250 ml kippenbouillon
  • 4 el olijfolie
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde per persoon
Energie
527 Kcal
Vet 37,9 g
Koolhydraten 7,9 g
Eiwitten 36,3 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Herfstachtige stoofschotel met pompoen, kipfilet en walnoten
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.