Mediterraan broodje met komkommer-kipsalade
Fase 1
Mediterraan broodje met komkommer-kipsalade
schedule10 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kruid de kipfilet met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de kipfilet goudbruin samen met de knoflook. Meng de ui en de mosterd door de kwark. Breng op smaak met een beetje peper en zout. Verwijder de zaadlijsten uit de komkommer. Meng de saus met de komkommer en gebakken kipfilet. Rooster het broodje in de broodrooster en snijd open tot een envelop. Vul het broodje met de salade.
Tip: Vervang de kip door 40-50 g zalm.
Ingrediënten
- 1 PowerSlim Mediterraan broodje
- 1 el olijfolie
- 40-50 g kipfilet
- 1 teentje knoflook, geperst
- 0.5 ui, gesnipperd
- 50 g komkommer, in stukjes zonder zaadlijsten
- 1 tl mosterd
- 1 el magere kwark
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
292 Kcal | |
Vet | 16,2 g |
Koolhydraten | 8,2 g |
Eiwitten | 28,3 g |
Schrijf uw eigen review