Noodles met tofu en spitskool
Fase 1
Noodles met tofu en spitskool
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kook de noodles circa 10 minuten in een ruime hoeveelheid water met de bouillon. Verhit de olie in een wokpan en fruit de knoflook circa 2 minuten. Voeg de tofu samen met de sojasaus toe en bak in circa 6-8 minuten knapperig bruin. Voeg de laatste 5 minuten de spitskool toe. Giet de noodles af en doe deze bij de tofu en roer goed door. Breng eventueel nog op smaak met een beetje peper en garneer met de lente-ui.
Tip: Vanaf fase 2B lekker met een paar gehakte amandelen.
Ingrediënten
- 1 zakje PS. food & lifestyle noodles
- 1 tl PS. food & lifestyle kruidenbouillon
- 40-50 g tofu in blokjes
- 100 g spitskool in stukjes
- ½ teentje knoflook
- 1 stengel lente-ui in ringetjes
- 1 el Kikkoman sojasaus
- 1 el sesamolie
- Peper
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
281 Kcal | |
Vet | 13,9 g |
Koolhydraten | 10,2 g |
Eiwitten | 27,0 g |
Schrijf uw eigen review