Winkelwagen
Terug

Pastasalade met mozzarella en frambozen

Fase 2A
Pastasalade met mozzarella en frambozen
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen. Snijd ondertussen de tomaatjes in kwarten en de mozzarella in stukjes. Hak de basilicum fijn. Meng de penne met één theelepel pesto en roer goed door. Verdeel de sla, tomaatjes, frambozen en de mozzarella eroverheen. Maak af met de rest van de pesto en de basilicum.
Tip: Vanaf fase 2B lekker met een eetlepel geroosterde pijnboompitten.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle penne
  • 40-50 g mozzarella light
  • 150 g cherrytomaatjes
  • 25 g gemengde sla
  • 50 g frambozen
  • 2 tl pesto
  • 5 g basilicum
  • Peper
Voedingswaarde per persoon
Energie
281 Kcal
Vet 9,9 g
Koolhydraten 13,8 g
Vezels 6,9 g
Eiwitten 31,8 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pastasalade met mozzarella en frambozen
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.