Roerbakschotel met tofu, broccoli, rode paprika en peultjes

Fase 2A
Roerbakschotel met tofu, broccoli, rode paprika en peultjes
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
show_chart324 calorieën
Meng de tofu met de sojasaus en zet even apart. Stoom de broccoliroosjes samen met de peultjes circa 2-3 minuten en giet af. Verhit de kokosolie in een wokpan en bak de knoflook, gember en de rode peper circa 1 minuut. Voeg de tofu toe en bak deze even kort mee. Voeg daarna de broccoli, peultjes en de paprika toe en bak nog circa 3-4 minuten. Zet het vuur uit en besprenkel met de sesamolie en breng verder op smaak met peper en zout.
Roerbakschotel met tofu, broccoli, rode paprika en peultjes
Energie
Kcal 324 Kcal
Vet 19,2 g
Koolhydraten 13,5 g
Eiwitten 21,0 g
Ingrediënten
  • 120-150 g tofu in stukjes
  • 100 g broccoliroosjes
  • 100 g rode paprika in stukjes
  • 100 g peultjes
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • ½ rode peper, heel fijngesneden
  • 1 cm verse gember, fijngehakt
  • 1 el Kikkoman sojasaus
  • ½ el kokosolie
  • ½ el sesamolie
  • Zout
  • Peper
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Roerbakschotel met tofu, broccoli, rode paprika en peultjes
Uw waardering