Winkelwagen
Terug

Roerbakschotel met tofu, broccoli, rode paprika en peultjes

Fase 2A
Roerbakschotel met tofu, broccoli, rode paprika en peultjes
schedule20 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Meng de tofu met de sojasaus en zet even apart. Stoom de broccoliroosjes samen met de peultjes circa 2-3 minuten en giet af. Verhit de kokosolie in een wokpan en bak de knoflook, gember en de rode peper circa 1 minuut. Voeg de tofu toe en bak deze even kort mee. Voeg daarna de broccoli, peultjes en de paprika toe en bak nog circa 3-4 minuten. Zet het vuur uit en besprenkel met de sesamolie en breng verder op smaak met peper en zout.
Ingrediënten
  • 120-150 g tofu in stukjes
  • 100 g broccoliroosjes
  • 100 g rode paprika in stukjes
  • 100 g peultjes
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • ½ rode peper, heel fijngesneden
  • 1 cm verse gember, fijngehakt
  • 1 el Kikkoman sojasaus
  • ½ el kokosolie
  • ½ el sesamolie
  • Zout
  • Peper
Voedingswaarde per persoon
Energie
324 Kcal
Vet 19,2 g
Koolhydraten 13,5 g
Eiwitten 21,0 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Roerbakschotel met tofu, broccoli, rode paprika en peultjes
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.