Winkelwagen
Terug

Spinazie pasta met gerookte zalm, courgette en dillesaus

Fase 1
Spinazie pasta met gerookte zalm, courgette en dillesaus
schedule25 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Bereid de spinazie tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de dille fijn, snipper het sjalotje, snijd de courgette in kleine blokjes en de gerookte zalm in stukjes. Kook de kookroom met de azijn en witte wijn voor circa 2 minuten. Voeg vervolgens de dille en kappertjes toe, breng op smaak met peper en zout en laat goed warm worden. Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en bak het sjalotje en de courgette gaar. Schep de pasta op een bord en verdeel de dillesaus en groenten hier overheen. Maak af met de gerookte zalm en zeekraal.
Ingrediënten
  • 1 zakje PS. food & lifestyle spinazie tagliatelle
  • 40-50 g gerookte zalm
  • 80 g courgette
  • 20 g zeekraal
  • 1 ½ el kookroom light
  • ½ el witte wijnazijn
  • 1 el witte wijn
  • ½ sjalotje
  • 1 tl kappertjes
  • ½ el olijfolie
  • 1 takje verse dille
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
317 Kcal
Vet 12,9 g
Koolhydraten 11,0 g
Vezels 15,9 g
Eiwitten 29,2 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spinazie pasta met gerookte zalm, courgette en dillesaus
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.