Winkelwagen
Terug

Biefstukreepjes met salade

Fase 1
Biefstukreepjes met salade
schedule15 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Halveer de cherrytomaatjes, snijd de rode ui in halve ringen en hak de knoflook en rode peper fijn. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook en rode peper. Bak de biefstuk medium rare. Haal het vlees uit de pan en laat vijf minuten rusten in aluminiumfolie. Verhit de cherrytomaatjes en rode ui nog circa 5 minuten in dezelfde pan. Snijd de biefstuk vervolgens in reepjes. Maak het bord op met de verse spinazie, cherrytomaatjes, rode ui en biefstukreepjes. Besprenkel met de extra vierge olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Ingrediënten
  • 120-150 g biefstuk
  • 75 g cherrytomaatjes
  • 25 g verse spinazie
  • ¼ rode ui
  • ¼ rode peper
  • 1 el olijfolie
  • ½ el extra vierge olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • Peper
  • Zout
Voedingswaarde per persoon
Energie
366 Kcal
Vet 20,1 g
Koolhydraten 7,2 g
Vezels 3,2 g
Eiwitten 37,6 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Biefstukreepjes met salade
Uw waardering

Hulp nodig bij een koolhydraatarme levensstijl?

Vind hier een coach bij jou in de buurt.