Hangop-trifle met muesli en nectarine
Fase 3
Hangop-trifle met muesli en nectarine
schedule5 min. bereiden
peopleVoor 1 persoon
Bereiding
Spoel een theedoek uit in koud water en wring hem droog. Leg de vochtige theedoek in een vergiet en hang in een kom of pan. Schenk de yoghurt in de theedoek, vouw dicht en laat circa 8 uur uitlekken in de koelkast. Schep de volgende ochtend de helft van de hangop in een glas, strooi hier de helft van de muesli overheen, gevolgd door de resterende hangop, muesli en de kokossnippers. Snijd de nectarine in stukjes en maak de trifle hiermee af.
Let op: hoe langer je de hangop in de koelkast laat uitlekken, hoe dikker die wordt.
Ingrediënten
- 50 g PS. muesli vanilla blueberry
- 200 g Griekse yoghurt 0% vet
- 1 nectarine
- 1 el kokossnippers
Voedingswaarde per persoon
Energie | |
448 Kcal | |
Vet | 23,1 g |
Koolhydraten | 30,1 g |
Vezels | 9,7 g |
Eiwitten | 21,8 g |
Schrijf uw eigen review